Tilaus- ja sopimusehdot

RATAMAKSUT.FI VERKKOKAUPAN TILAUSEHDOT JA KÄYTTÄJÄSOPIMUS 

1. Yleistä

Tämä sopimus sisältää Mainostoimisto Värikäs Oy:n ylläpitämän (jäljempänä Ratamaksut tai Palveluntarjoaja) ratamaksut.fi-verkkokaupan (jäljempänä Palvelu) käyttöä koskevat ehdot.

Yhteystietomme:
Mainostoimisto Värikäs Oy, Verstaankatu 1, 33100 TAMPERE, y-tunnus 1978987-3  

Yhteydenotot kaikissa lipunoston ongelmatilanteissa asiakaspalvelun sähköpostiin: myynti@ratamaksut.fi

Käsittelemme sähköposteja arkisin normaalin työpäivän sisällä klo 9-17, sesonkiaikoina isommissa kisoissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

2. Muutokset

Ratamaksuilla on oikeus tehdä muutoksia Palveluun.

Ratamaksuilla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja, Palvelun sisältöä tai valikoimaa. Muutokset astuvat voimaan yhden (1) kuukauden kuluessa siitä, kun ilmoitamme tällaisista muutoksista Palvelun välityksellä Käyttäjälle.

3. Lipun tilaaminen ja ehtojen hyväksyminen

Kun käyttäjä / asiakas lisää henkilötiedot palvelun rekisteröintikaavakkeeseen tai tekee tilauksen ostoskorista, hyväksyy hän silloin ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Rekisteröinti Palveluun tapahtuu asiakkaan / asiakkaan antaessa henkilötietonsa ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä tai mahdollisen uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. Säilytä käyttäjätunnustasi ja antamaasi salasanaa huolellisesti.

Ratamaksut voi evätä rekisteröitymisen, mikäli Käyttäjä on rikkonut näitä ehtoja tai toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti.

4. Henkilötiedot ja niiden käyttö sekä evästeet

Käsittelemme henkilötietojasi tarjotessamme palveluitamme sinulle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun on syötettävä järjestelmäämme seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi yhdistelemme näihin antamiisi tietoihin myös muita tietoja, joita saamme käyttäessäsi Palvelua.

Henkilötietoja voidaan käyttää lainsäädännön sallimilla tavoilla muun muassa Ratamaksujen  ja sen valikoimien yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointitarkoituksiin, ellet ole sitä kieltänyt palvelussa olevilla omilla sivuillasi tai muuten erikseen asiasta ilmoittamalla. Huomaathan kuitenkin, että voimme lähettää asiakkaillemme Palveluun tai tapahtumiin liittyvää asiakasviestintää valitsemallamme välineellä, myös sähköisesti, riippumatta mahdollisesti antamastasi markkinointikiellosta.

Ostaessasi lippuja ratamaksut.fi-verkkokaupasta, voi Ratamaksut lähettää sinulle asiakkuuden perusteella markkinointiviestejä sähköisesti uutiskirjeenä, tapahtumamuistutuksena sekä muita markkinointiviesteinä. Voit koska tahansa kieltää suoramarkkinoinnin lähettämisen jokaisen saamasi markkinointiviestin alakulmassa olevan linkin kautta.

5. Lipun ostaminen

Palvelun esittämä lipun hinta sisältää lipun myynnin palvelupalkkion. Esitetyn lipun hinnan lisäksi perimme mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut. 

Tapahtumanjärjestäjä vastaa tapahtuman markkinoinnista ja antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Mikäli tapahtumassa on lippujen ostorajoitus, on Ratamaksuilla oikeus peruuttaa ostorajoituksen yli menneen useamman ostoksen liput. Ostettujen lippujen jälleenmyynti tai luovuttaminen oheistuotteena vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Ratamaksujen kirjallista lupaa.

Ratamaksuilla on oikeus ennen tapahtumaa perua kanavissaan myytyjä lippuja, jotka on hankittu petoksella tai ovat luvattomassa jälleenmyynnissä.

Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Erikoisalennuksiin (opiskelija-, eläkeläisalennukset, yms.) oikeuttavat todistukset on oltava mukana esitykseen tultaessa ja pyydettäessä esitettävä tilaisuuden ovimiehelle. Nuorten henkilöiden tulee vaadittaessa esittää henkilöllisyystodistuksensa tapahtuman järjestäjälle, jos tapahtumaan on ikäraja.

Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia ratamaksut.fi-verkkokaupassa vain vanhempien luvalla, tätä emme voi valvoa. Jos olet alaikäisen vanhempi tai huoltaja, niin sopikaa, mitä alaikäinen saa ostaa. Lippuostoa me emme valitettavasti voi purkaa. Alaikäiselle ei saa myydä velaksi, eli Collectorin laskulla. Collectorin laskun käyttäminen edellyttää henkilötunnust, jossa tarkistetaan samalla myös ikä ja luottotiedot. 

Verkkokaupan maksuvaihtoehdot esitellään lippujen ostoprosessin aikana.

Jos ostat Palvelusta muita tuotteita kuten T-paitoja, niin näiden tuotteiden osalta sovelletaan etäkaupan 14 päivän peruuttamisoikeutta. Huomaa, että tuotteen tulee olla käyttämätön. 

6. Lippu ja sen toimitustavat  

Lippu toimitetaan sähköpostiin tilausvahvistuksena, eli tilausvahvistus on pääsylippusi, se pitää näyttää tapahtuman sisäänkäynnillä. Tulostathan lipun mukaasi tai valmistaudu näyttämään sitä puhelimesi näytöltä sisäänkäynnin yhteydessä. Varauduthan todentamaan myös henkilöllisyytesi.

7. Muutokset lippuihin ja tapahtumaan

Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin (KSL 6:16).

Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, että tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut.

8. Peruutukset 

Tapahtumanjärjestäjä, ei Ratamaksut, vastaa esitystensä peruuntumisesta, paikan- tai aikataulunmuutoksista, virheellisestä markkinoinnista, saatavuudesta, luotettavuudesta ja virheettömyydestä sekä näihin liittyvästä mahdollisesti syntyvästä vahingonkorvausvelvollisuudesta.

Kun tilaisuus peruuntuu, asiakas saa tapahtumajärjestäjän asettaman lipun hinnan takaisin joko Ratamaksuilta tai tapahtumanjärjestäjältä. Peruutustapauksissa tapahtumajärjestäjä ohjeistaa tai antaa Ratamaksuilla toimeksiannon ohjeistaa asiakasta lippurahojen palautuksessa. Pääsääntöisesti Ratamaksut.fi -verkkokaupasta ostettujen lippujen palautuksen hoitaa Ratamaksut.

Peruuntumistilanteessa pidätämme lippuun tulostetun lippukohtaisen palvelupalkkion tai lippuun merkityn peruutuksen käsittelymaksun. Jos lippuun ei ole merkitty palvelupalkkiota tai käsittelymaksua, perimme siinä tapauksessa kulloinkin voimassa olevan peruutuksen käsittelymaksun per lippu. 

Tällä hetkellä perutun tilauksen käsittelymaksu on 4,5 euroa, joka kattaa palautuksesta aiheutuneet kulut.

9. Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi myös nostaa tästä sopimussuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Tampereen käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa.

10. Sopimusehtojen voimassaolo

Nämä sopimusehdot astuvat voimaan 12.8.2020 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy sopimusehdot ostaessaan lippuja Ratamaksut.fi -verkkokaupasta.